Setmanari d'informació local - 138 anys

Oberta la convocatòria per inscriure's a l'edició de la Fira B! d'enguany

18261

Fira B!, el mercat professional de música i arts escèniques de les Balears organitzat per la Conselleria de Cultura, Participació i Esports a través de l'Institut d'Estudis Baleàrics (Illenc), ha obert la convocatòria per inscriure's en l'edició d'enguany que se celebrarà del 27 al 30 de setembre, evitant en aquestes dates la coincidència amb altres esdeveniments de rellevància com la Nit de l'Art i Converses de Formentor.

Així mateix, la convocatòria artística estarà oberta fins al 22 de març de 2018, tant per als artistes de les Illes com de fora, segons ha informat la Conselleria. A més, el percentatge de programació de Fira B!, serà un 70 per cent artistes de les Balears i el 30 per cent per a la resta de territoris. Per accedir a les bases i als formularis es pot fer a través del portal web.

Des del Govern han recordat que l'única limitació quant a gènere artístic és que la Fira B!, no programa espectacles infantils o familiars. Finalment, les bases també diuen que es valorarà positivament les propostes d'arts escèniques basades en autors/coreògrafs de les Illes; i per les de música, es valora que incloguin repertori propi o de compositors de les Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.