Setmanari d'informació local - 138 anys

El PP critica «la falta total de planificació i l'absència de model de mobilitat» a Palma

18143

La portaveu del grup municipal popular, Margalida Durán, ha criticat «la falta total de planificació i l'absència de model de mobilitat» a Palma i ha assegurat que la situació actual és de «caos circulatori». Segons ha recollit en un comunicat aquest dimarts el PP de Palma, Durán ha explicat que «la política executada pel regidor Joan Ferrer està ocasionant que a Palma hi hagi més embussos que mai».

Així mateix, ha afirmat que això es deu, principalment, «a una política de mobilitat que funciona sense cap planificació, a la implantació de carrils bici sense consens veïnal, a l'eliminació contínua de places d'aparcaments, a l'alteració de freqüències semafòriques, als canvis de circulació i la modificació de zones Acire, o la falta d'increment de freqüències de l'EMT».

L'edil del PP ha criticat el Consistori en considerar que «no està fent res» per contribuir a solucionar l'embús que diàriament es produeix en els punts d'accés a la ciutat, i ha exigit al batle, Antoni Noguera i al regidor Joan Ferrer que es reuneixin amb representants del Consell de Mallorca per adoptar una solució conjunta que descongestioni els accessos a Palma. Igualment, Durán ha denunciat que «el regidor de l'àrea hagi optat per declarar la guerra als cotxes en lloc de treballar per oferir alternatives útils pels palmesans» i ha assenyalat que «el resultat de la nefasta política de mobilitat del Pacte ha estat que hagi augmentat la circulació de vehicles particulars».

Falta de transparència

Per la seva banda, el regidor del PP Fernando Rubio ha denunciat la «falta de transparència» de l'equip de govern, ja que «fa mesos» que la seva formació va sol·licitar els expedients de contractació dels carrils bici i segueixen «sense tenir resposta». No obstant això, Rubio ha explicat que han pogut calcular que «s'haurien eliminat més de 500 places d'estacionament fins avui», alguna cosa que per a l'edil «representa un problema per a la vida quotidiana de residents, comerciants i visitants». En aquest sentit, Rubio ha anunciat que el PP defensarà una proposta en el proper ple del mes de febrer en la qual se sol·licitarà l'engegada de mesures urgents per solucionar els problemes d'estacionament en les diferents barriades de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.