Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS i Podem se sumen a la vaga feminista: «si ens aturam nosaltres, s'atura el món»

18095

La portaveu adjunta del grup parlamentari Podem, Laura Camargo, ha instat a totes les dones de les Balears a donar suport a la vaga general feminista convocada per al dia Internacional de la dona, del 8 de març. Camargo ha animat a participar en aquesta vaga, a la qual ella se sumarà, perquè «si nosaltres aturam, s'atura el món», ha remarcat.

«Volem veure què pensen partits com a Ciudadanos, ja que la seva portaveu a Catalunya, Inés Arrimadas, va dir que no havien llegit el text i que no estaven bastant segurs si donarien suport a la vaga de dones de dia 8», ha assenyalat en roda de premsa. Precisament, aquest dimarts es debatrà en el ple del Parlament una Proposició No de Llei «per condemnar les polítiques del PP de no prendre les regnes d'una qüestió que para Podemos és fonamental, la igualtat, i perquè posi a la feina per reduir la bretxa salarial, que és de més del 23%».

Segons Camargo, Podem, a diferència de Rajoy i del seu Govern, «nosaltres sí que ens volem ficar en això, perquè és de justícia que cobrem el mateix. A igual treball, igual salari, és una reclamació del moviment feminista fa moltes dècades i aquest dimarts tornarem a ficar-nos en un tema que és una qüestió de justícia social».

«És part dels problemes que patim la meitat de les persones d'aquest país. La bretxa salarial està al voltant del 23%, que equival a dir que les dones treballem dos mesos gratis a l'any, un fet que dóna esgarrifances quan es pensa el que vol dir», ha indicat la portaveu adjunta de Podem. En aquest mateix sentit, la diputada de MÉS per Mallorca Joana Aina Campomar, ha anunciat el seu suport a la vaga del 8 de març i ha confirmat que se sumarà a una mobilització en favor d'una reivindicació justa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.