Setmanari d'informació local - 138 anys

La 'Rua groga' guanya un premi

18067
Imatge de la 'Rua Groga'. Centenars de persones han participat de la celebració. | dBalears

Tot i el fred; festa i més festa. Centenars de persones han participat aquest diumenge a la tradicional Rua de Palma. El bon ambient i la bauxa carnavalera han estat la tònica dominant de la jornada

Després de la Rueta celebrada aquest matí a les 17 hores el centre de Ciutat ha acollit, més de 42 comparses i 16 carrosses inscrites o no a la celebració. El trajecte ha començat a la Rambla i ha seguit pel c. de la Riera, pl. Weyler, c. Unió, pl. Joan Carles I i Av. Jaume III.

Entre algunes de les carrosses s'hi ha pogut veure, Sweet War, Ses Titelles de Canicas, Baturock, Els Dofins fan amics, Un so especial o l'Escola Cavernícola. La diversió l'han completada les nombroses comparses festives i també de ben reivindicatives.

'Rua groga'

Una de les comparses que han participat a la festa ha sigut 'Sa Rua Groga' organitzada per l'Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM) per reivindicar la llibertat dels presos polítics catalans. Els integrants anaven vestits de negre i duien nombrosos elements de color groc. La comparsa groga ha guanyat el premi a la comparsa més reivindicativa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.