Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS per Calvià aposta per «consolidar i engrandir» Esquerra Oberta

18051
L'agrupació local de Calvià de MÉS per Mallorca s'ha reunit aquest divendres per valorar la feina feta des d'Esquerra Oberta a l'Ajuntament. | MÉS per Calvià

L'agrupació local de Calvià de MÉS per Mallorca s'ha reunit aquest divendres per valorar la feina feta des d'Esquerra Oberta a l'Ajuntament de Calvià i plantejar «escenaris de futur».

El regidor Rafel Sedano ha retut comptes, fent balanç dels més de dos anys de legislatura. Sedano ha explicat la important tasca d'oposició constructiva duta a terme a l'Ajuntament, tot destacant el gruix de mocions presentades «a favor de les classes populars de Calvià i de la sostenibilitat del municipi».

D'altra banda, el regidor ecosobiranista ha exposat els reptes més importants que queden fins a final de legislatura, sobretot el relatiu a la revisió del Pla General.

La trobada ha servit també per posar sobre la taula els possibles escenaris de futur amb vista a les eleccions municipals del 2019. En aquest sentit, hi ha hagut un posicionament unànime de l'agrupació en reconèixer que Esquerra Oberta de Calvià, tercer grup polític al Consistoriés una experiència estable i funcional».

Així mateix, la militància de MÉS per Calvià coincidí en assenyalar que, de cara al 2019, allò desitjable seria «engrandir encara més la coalició, amb propostes sòlides i serioses, per tal de consolidar un espai polític transformador i amb vocació de majories».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.