Setmanari d'informació local - 138 anys

'Al Molinar, Port Petit' considera que la reforma plantejada de millora «satisfà» l'interès general de Palma

18047
'Al Molinar, Port Petit' ha volgut agrair el suport i la col·laboració dels milers de ciutadans que han participat en la campanya. | Al Molinar Port Petit

Les entitats integrants de la campanya ciutadana 'Al Molinar, Port Petit' (Salvem és Molinar, ARCA, GOB Vogar i Ciar, Greenpeace i Amics de la Terra), després de revisar amb «calma» la proposta d'actuacions per a la millora de l'operativitat del port del Molinar i de la seva integració port-ciutat de l'Autoritat Portuària de Balears (APB) ha considerat aquest dissabte que «s'ajusta a la major part de les condicions del document de campanya per definir un 'port petit'».

Durant la reunió celebrada després de la conferència organitzada per l'APB sota el títol 'El futur dels clubs nàutics a les Balears' la plataforma va concloure que la proposta presentada «dóna resposta a les principals demandes defensades per la campanya ciutadana aconseguint una integració del port a la ciutat i creant un nou espai públic de gran valor per a la ciutadania mitjançant la conservació de les dimensions i l'estètica del port; la rehabilitació de l'edifici centenari; i la continuïtat del passeig marítim al costat del mar.

Llarg treball i esforç

La Plataforma ha assegurat que durant aquests quatre anys de campanya reivindicant la millora i rehabilitació de les instal·lacions en els quals s'ha fet front a dos projectes d'ampliació desmesurats, «s'ha mantingut una objectiva labor d'anàlisi tècnica de les diferents propostes, i una activa campanya de comunicació dirigida tant a la ciutadania com a les diferents institucions públiques, que ha donat com a resultat la presentació d'un projecte en el qual es manté un 'port petit' per a un barri petit».

«L'assumpció per part de les institucions d'un projecte ajustat a les demandes ciutadanes és un clar exemple del beneficiós que arriba a ser adoptar mesures de consens allunyades d'un model basat en el benefici econòmic i en la perpetuació del model de creixement a força de ciment», ha assegurat la Plataforma.

En aquest sentit, 'Al Molinar, Port Petit' ha volgut agrair «el suport i la col·laboració dels milers de ciutadans, ja fora a escala individual o des d'altres associacions i plataformes, que ens han acompanyat durant aquesta campanya mereix el nostre més sincer agraïment. Per això, assumim el repte de seguir aconseguint adhesions i la responsabilitat de reforçar les que ja ens van ser confiades». «Gràcies», ha expressat l'entitat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.