Setmanari d'informació local - 138 anys

Unes 20 entitats de Palma han participat en una jornada de Comunicació i Xarxes Socials

18037

Unes 20 entitats de Palma han assistit aquest dijous a la primera jornada sobre Comunicació i Xarxes Socials dirigida a Associacions de Veïns que organitza l'àrea de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial a 'l’Hotel d'Entitats'.

El director general de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial, Joaquín de María, ha presentat la jornada que ha comptat amb la ponència del creador de les marques 'Flipau amb Pere Garau' i Orgull Llonguet, Jaume Vich, que ha explicat la seva experiència de crear una marca i potenciar el teu barri.

Per la seva banda, el director general de Comunicació de l'Ajuntament, Joan Carles Pals, ha comentat la importància de la comunicació i les relacions amb la premsa i el president de l'Associació de Veïns d'Es Fortí, Salvador Maimó, ha compartit l'experiència de la seva associació. Així mateix, també ha intervingut l'assessor del Districte Nord Toni Vilallonga per explicar formes àgils de fer cartells per difondre activitats.

Des de l'àrea de Participació Ciutadana es vol impulsar la formació cap a les entitats «per enfortir la comunicació i difusió que fan de les seves actuacions per ser més visibles i tenir encara més força de cara al seu barri». A més, estan previstes més jornades monogràfiques per millorar les seves capacitats comunicatives.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.