Setmanari d'informació local - 138 anys

La Guàrdia Civil reclama a Sopa de Cabra les factures pel concert de l’1-O

18035

La Guàrdia Civil ha telefonat a l?oficina del grup català Sopa de Cabra per reclamar les factures del concert de final de campanya de l?1-O. Així ho ha anunciat Gerard Quintana, veu del grup, a través de xarxes socials. La resposta del grup ha estat del tot contundent, ja que no existeixen factures. «No vam cobrar res» assegura Quintana.

Ho ha explicat així: «No ens han citat a declarar, van trucar per telèfon a la nostra oficina demanant les factures del concert. No hi ha factures perquè no vam cobrar res, vam assumir cadascú les nostres despeses. No s'ha de tenir por per voler exercir els drets democràtics i defensar que TOTHOM pugui votar».

Aquests interrogatoris formen part d?una investigació que fa la Guàrdia Civil al marge de la causa oberta pel jutjat d?instrucció número 13 de Barcelona. En aquest cas cerquen algun vincle entre la Generalitat i les finances de la campanya pel sí que va impulsar Òmnium i poder sustentar així una possible acusació de malversació de fons públics contra l?executiu català.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.