Setmanari d'informació local - 138 anys

Dos busos de l'EMT difondran una campanya contra l'abandó d'animals de companyia

17989

Dos busos de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) difondran en els propers mesos la campanya de l'Ajuntament de Palma i Baldea ‘Estima’ns per sempre. No ens abandonis' contra l'abandó d'animals de companyia. Segons ha explicat en un comunicat l’Ajuntament aquest dijous, la campanya té com a objectiu fer una crida a la responsabilitat dels propietaris d'animals de companyia i al foment de les adopcions.

La imatge de la campanya també es difondrà amb bàners a les webs municipals, pantalles de les oficines d'atenció ciutadana i a les xarxes socials.

Durant l'acte de presentació, la coordinadora de Baldea, Maxi Lange, ha recordat la importància de dedicar temps a atendre les necessitats dels animals, «especialment per educar-los, ja que a pesar que els abandons estan minvant es produeixen abandons d'animals amb problemes de comportament que resulten difícilment adoptables per altres persones».

El 2017, es van reduir un 7% les entrades de cans al Centre de protecció animal de Son Reus. No obstant això, els moixos han registrat un augment en les entrades del 32%. Encara així, des de Cort han assegurat que aquesta xifra també és «positiva» perquè «cada vegada hi ha més renúncies (persones que lliuren els moixos en lloc d'abandonar-los pel carrer).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.