Setmanari d'informació local - 138 anys

Artà aprova una moció de suport a la «tasca fonamental» de l'OCB

17961

Els grups municipals de l'Ajuntament d'Artà, Unió d'Independents d'Artà i Alternativa per Artà presentarenuna moció de suport a l'Obra Cultural Balear arran dels atacs del PP que fou aprovada pel ple de l'Ajuntament el passat 29 de gener. La moció conjunta en suport a l'entitat cultural s'ha duit a terme després que el PP carregués contra l'OCB pel seu desacord amb els premis 31 de desembre d'enguany.

Cal recordar que l'OCB atorgà el premi Gabriel Alomar als presidents de les entitats, Òmnium Cultural i ANC, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez, respectivament. Ambdós empresonats des de fa gairebé dos mesos per l'Estat espanyol. Amb això, la portaveu del PP, Marga Prohens, demanà la retirada de les subvencions per part del Govern, el Consell i Cort a l'entitat.

És per aquest motiu, segons han explicat, que ambdues agrupacions municipals han proposat que es reconegui l'encert dels premis atorgats per part de l'OCB en els passats premis 31 de desembre, inclòs el guardó als Jordis. De la mateixa manera, han exigit que es reconegui la tasca de l'entitat que ha duit a terme durant més de mig segle en la defensa dels eixos bàsics com la llengua, la cultura i el país i, en especial referència, a la delegació de l'OCB d'Artà.

 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.