Setmanari d'informació local - 138 anys

Més per Menorca demana al PP que torni a la «normalitat democràtica» i abandoni l'«extremisme»

17931

Més per Menorca ha condemnat aquest dimecres les darreres declaracions dels diputats del Partit Popular Antonio Gómez i Antoni Camps, qui han fet servir diverses referències als presos polítics entre aquest dimarts i aquest dimecres a l’hora de referir-se a Més per Menorca i a càrrecs relacionats amb altres formacions sobiranistes, com la consellera Fanny Tur.

El diputat Nel Martí ha assegurat que Més per Menorca «és una formació que actua de forma tranquil·la, està disposada a dialogar, a ser crítica i també a analitzar qualsevol qüestió, sempre des del tarannà més democràtic i respectuós». Precisament per això, Martí ha demanat al Partit Popular que es torni a situar «dins l’àmbit del diàleg i de la racionalitat, i que deixi d’actuar des de la revenja i l’odi».

Martí ha insistit que usar «el terme presó o deixar en l’aire paraules que podrien ser interpretades com a guerracivilistes (especialment les de Gómez a la consellera) és greu i mostra una actitud perillosa i poc democràtica».

Cal recordar que Gómez es va dirigir a la consellera de Cultura, Fanny Tur, durant el ple d’aquest dimarts i li va dir: «A Espanya no s'empresona les persones per les seves idees. La prova evident és que vostè és avui aquí i no en un altre lloc». Amenaces que, segons el diputat menorquinista Josep Castells, «són reals i consisteixen a empresonar els adversaris polítics».

Per la seva banda, el diputat Antoni Camps (PP), ha fet una piulada a Twitter amb el mateix to, tot donant suport a Gómez i reiterant: «Si a Espanya s’empresonés per tenir idees independentistes tot Més per Menorca i la consellera Fanny Tur serieu a la presó. I no hi sou».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.