Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol: «Es donarà temps suficient perquè la gent es pugui presentar als exàmens»

17901

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha afirmat aquest dimarts en el ple del Parlament que el Govern està treballant en una nova proposta de decret del català en la sanitat pública que garantirà que «cap plaça del sistema sanitari quedi sense cobrir per motius lingüístics», que es fonamentarà en «la proporcionalitat» i «donarà el temps suficient perquè la gent es pugui presentar als exàmens».

La presidenta ha explicat que treballen en la línia d'aprovar en un decret amb «consens», sota la premissa de proporcionar «la millor sanitat per als ciutadans d'aquesta terra», ha remarcat. En aquest sentit, la cap de l'executiu ha valorat que el seu Govern hagi convocat oposicions públiques perquè «creu en la sanitat pública i necessitam estabilitat en les plantilles», ha indicat.

«Nosaltres som un Govern de diàleg, de pacte i de consens i les mesures que aprovarem per a l'accés a la sanitat pública van en aquesta línia», ha recalcat la presidenta. «Seguim treballant per garantir la millor sanitat universal per a tots els ciutadans de les Illes. Aquesta és la nostra obsessió i, per tant, garantirem aquestes proves d'oposició amb aquestes condicions», ha afirmat Armengol.


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.