Setmanari d'informació local - 138 anys

Palma presenta la seva candidatura per acollir el festival Various Voices

17783

El batle de Palma, Antoni Noguera, la directora general de Cultural del Govern, Joana Català i el director del Mallorca Gay Men’s Chorus, Joan Lainez, han explicat aquest divendres que Palma presentarà la seva candidatura com a ciutat per acollir el festival Various Voices.

La candidatura de Palma compta amb el suport de tots els grups polítics amb respresentació a l’Ajuntament de Palma.

El Gay Me’ns Chorus viatjarà a Munich enguany per defensar la candidatura de Palma i actuaran davant de 4.000 persones. El 14 de maig es coneixerà si Palma guanya aquesta candidatura. «Per a nosaltres anar a Munich és un esforç molt gran però tenim la sort de tenir el suport de tots els partits polítics de l’Ajuntament i això és importantíssim per a la visibilització del col·lectiu LGTBI», ha dit Laínez.

«Palma és una gran ciutat no només basada en el turisme sinó també amb cultura, transport públic, espais públics i sobretot per les grans qualitats que té la nostra illa», ha explicat.

Noguera, per la seva banda, ha agraït posat en valor la tasca de la Gay Men’s Chorus. «Ha fet un exercici de responsabilitat social, de igualtat i tot això combinat amb la cultura. Aquesta ciutat ha de donar suport a aquesta combinació perquè la visibilitació del col·lectiu LGTBI a traves de la cultura que ha fet no té preu». ha dit.

Català, per la seva banda, ha destacat que Palma aposti per la cultura. «Des del Govern consideram que la participació a aquest festival que es celebra cada quatre anys és un símbol d’orgull i ja demostra la implicació del col·lectiu», ha dit.

El Various Voices és un festival de cors gais que segueix el camí obert a altres països per donar a conèixer la riquesa cultural de cada país i per treballar cap a la normalització i la inclusió social del col·lectiu LGTB.

El certamen se celebrarà del 20 al 24 d’abril del 2022 i preveu una assistència d’uns 3.800 cantaires més acompanyants, un total d’unes 6.000 persones

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.