Setmanari d'informació local - 138 anys

Es presenten el nou CDR i 'Visca Mallorca Lliure' a Campanet

17763

Aquest divendres dia 2 febrer a l'Antic Ajuntament de Campanet es farà la presentació del llibre de Tomeu Martí 'Visca Mallorca Lliure' i, a la vegada, a la presentació del Comitè de Defensa de la República de Campanet, format el mes de novembre de 2017.

L'acte està organitzat per l'OCB de Campanet i el CDR i és fa amb la intenció de «difondre i mostrar en societat dos paradigmes del sobiranisme mallorquí: l'històric, el d'en Tomeu Martí, el que fa anys que pugna des de la militància a diversos col·lectius (Crida per la Solidaritat, Joves de Mallorca per la Llengua, l'OCB) i que empeny per aconseguir la llibertat política del nostre poble. I el més novell, el dels CDR, que beu de l'anterior, renovat pels recents esdeveniments a l'altra banda del Mediterrani i esperonat per noves esperances de lluita i llibertat, a la vegada que solidari enfront a la repressió i la injustícia».
Els organitzadors també destaquen que «els fets ocorreguts a Catalunya recentment ens reafirmen amb la motivació que la democràcia i la sobirania s'exerceixen, sobretot, des del carrer i des de la resistència popular. Per defensar la República proclamada però no implantada, farà falta l'autoorganització i l'autodefensa. I des de Mallorca, tot el suport i tota la solidaritat».

L'acte constarà d'una xerrada amb l'autor del llibre, Tomeu Martí, i d'una presentació d'un membre del CDR.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.