Setmanari d'informació local - 138 anys

Busquets i el batle de Calvià repassen els projectes de millora de l'espai urbà

17755

La vicepresidenta i consellera d'Innovació, Recerca i Turisme, Bel Busquets, i el batle de Calvià, Alfonso Rodríguez, han analitzat aquest dijous l'estat dels dos projectes de l'Ajuntament que seran finançats pel Consorci Borsa d'Allotjaments Turístics (CBAT).

Segons han explicat des de Vicepresidència, es tracta del projecte de millora i reordenació de l'espai urbà i de les zones verdes del carrer París i carrer Germans Pinzón de Palmanova, i el projecte de remodelació de la Gran Via Puig del Teix de Santa Ponça. Tots dos compten amb una inversió de 500.000 euros cadascun.

Així mateix, durant la reunió, la primera entre tots dos des que Busquets és vicepresidenta, han repassat temes pendents de l'àrea de Turisme que afecten el municipi. Entre uns altres, han comentat diversos aspectes de la modificació de la llei de turisme que s'està elaborant, especialment la regulació del tot inclòs, i qüestions relatives a la promoció turística de Calvià.

Busquets ha estat acompanyada pel director general de Turisme, Antoni Sansó, i pel cap de gabinet de la Conselleria, Lluís Apesteguia. Per part del consistori de Calvià, a més del batle han assistit el tinent de batle de Turisme, Antonio García, i el director general de Turisme i Projectes Estratègics, Joan Mesquida.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.