Setmanari d'informació local - 138 anys

Segons Pericay «referent a educació, Armengol no sap de què xerra»

17685

«Pareix mentida que la presidenta del Govern desconegui que l'Estat conserva competències essencials en el terreny educatiu, per més que un percentatge considerable es trobi en mans de les Comunitats Autònomes. Quan Armengol afirma que les competències estan transferides íntegrament, confon el desig amb la realitat. Li agradi o no, les Balears segueix formant part d'Espanya». Així s'ha manifestat, el portaveu i diputat de Ciudadanos (Cs) a les Balears, Xavier Pericay, després de les declaracions de la presidenta del Govern, Francina Armengol.

«Per una altra part, quan assegura que la negociació del pacte educatiu a nivell estatal està ‘en via morta’, a més de confondre de nou el desig amb la realitat, demostra una ignorància manifesta. Es veu que, d'ençà que ha perdut el favor de Pedro Sánchez, ningú la informa de com van els treballs a la Subcomissió del Pacte Educatiu creada en el Congrés. I això que té per allà el seu ex cap de gabinet», ha declarat Pericay.

«Qualcú amb una responsabilitat com la que ella té, hauria d'estar al corrent d'assumptes tan importants com els educatius. Tot indica que, lamentablement, la presidenta del Govern no sap de què xerra», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.