Setmanari d'informació local - 138 anys

La sala Micalet acollirà la versió valenciana de l'obra 'Un tramvia anomenat desig'

17419

La companyia mallorquina El Somni Produccions presentarà en el Teatre Micalet Un tramvia anomenat desig, la versió en valencià del clàssic de Tennessee Williams entre el 25 i el 28 de gener, segons ha informat la sala.

L'obra ha rebut tres premis de l'Associació de Teatres i Auditoris Públics dels Illes Balears. El muntatge està adaptat i dirigit per Sergi Baos i, segons el centre cultural «és un espectacle intens que ens fa pensar i adonar-nos que qualsevol fet, per petit que sigui, pot fer explotar una bomba i fer sortir la violència que viu dins de nosaltres».

«Lorca, Büchner, Koltès, Mouawad, Cela també ho sabien. Per això, també formen part d'aquest tramvia, perquè qualsevol història humana és una història de violència», ha explicat BaosAlexandra Palomo, Marga López, Rodo Gener i Joan Manel Vadell donen vida a uns personatges «castigats i inadaptats. Són neuròtics, vehements i turmentats». «Condemnats a la derrota són l'altra cara del somni americà».

«Els quatre actors fan un gran treball i el muntatge ha guanyat tres importants premis atorgats per l'Associació de Teatres i Auditoris públics de les Illes Balears: al millor espectacle, a la millor direcció i al millor actor per Rodo Gener», han explicat des del Micalet. L'obra tendrà quatre passades a la sala valenciana. El primer serà aquest dijous 25 a les 20.30, i el divendres 26 serà a la mateixa hora. El dissabte i el diumenge la sessió serà a les 19.00 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.