Setmanari d'informació local - 138 anys

El PP de Calvià considera que la zonificació és un «atac directe» als interessos del municipi

17365

El PP de Calvià ha considerat que la proposta de zonificació del Consell de Mallorca és una regulació «prohibicionista, que no solucionarà els problemes existents» i que suposa «un atac directe als interessos econòmics» dels habitants del municipi.

Els del Partit Popular han criticat en un comunicat la «submissió del batle del PSOE als dictats d'un Govern i Consell, que només saben prohibir i legislar en contra dels interessos econòmics dels veïns del municipi».

En aquesta línia, han assenyalat: «El partit socialista s'omple la boca de desestacionalització però després adopta i combrega amb normes tan negatives com aquesta de la zonificació, que només permet el lloguer per un període de dos mesos, i en les residències habituals».

«Es tracta d'una mostra més d'un govern socialista que no vetlla per la prosperitat i l'economia del municipi, sinó que prohibeix llogar als veïns seus habitatges, sumant la suspensió de llicències urbanístiques que ja ha provocat la baixada de la inversió per la manca de seguretat jurídica i la destrucció d'ocupació associat a la construcció, així com la pèrdua d'ingressos municipals per taxes i impostos», han manifestat des del PP de Calvià.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.