Setmanari d'informació local - 138 anys

Els Castellers de Mallorca enceten la temporada 2018 per Sant Sebastià

17363
Maria de Lluc Oliver

Els Castellers de Mallorca han actuat aquest diumenge a l’avinguda Jaume III amb motiu de la festa patronal de la capital mallorquina, Sant Sebastià. Els granes han fet de doble celebració, ja que a més de Sant Sebastià, celebraven també el XXè aniversari del seu primer 3 de 6. Els castellers han gaudit de molta expectació i han dut a terme una actuació tranquil·la i molt fluida.

Per donar el tret de sortida han triat el pilar de 4 per sota, pilar que s’ha descarregat sense cap mena de complicació. Posteriorment ha arribat el 3 de 6 que celebrava el seu XXè aniversari, i que ha patit una mica de lentitud degut a la curta edat de la canalla, tot i a això el castell s’ha descarregat de manera molt segura. En segona ronda de castells han triat el 4 de 6, que ha pujat més ràpid que el castell anterior i s’ha descarregat fàcilment. Seguidament ha estat el moment del 3 de 6 amb agulla, que ha mantengut les maneres del 3 de 6 anterior tardant en arribar la coronació del 3, però amb un pilar molt serè. Per tancar, els granes han enlairat un pilar de 4 amb el qual s’han acomiadant fent la tradicional salutació al públic.

D’aquesta manera els Castellers de Mallorca han encetat les actuacions de la temporada 2018 que, enguany, allargaran fins al novembre.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.