Setmanari d'informació local - 138 anys

Podem considera una «vergonya» que Aena ignori la precarietat dels treballadors

17293

El diputat de Podem Carlos Saura ha assegurat que és una «vergonya» que Aena no s'hagi assegut a parlar amb els treballadors afectats per l'Expedient de Regulació d'Ocupació Temporal (ERTE) d'Acciona per trobar una solució «a una situació de precarietat que sofreixen des de fa temps».

Segons ha recollit la formació, després d'una reunió amb una representació dels treballadors, Saura ha defensat que les institucions «han d'estar al costat dels treballadors de l'Aeroport, que són l'entrada al sistema econòmic i a les Illes». Per al diputat de Podemos, «s'ha de trobar una solució com més abans millor» i ha insistit que hi ha solucions més enllà d'un ERTE.

Per la seva banda, el representant dels treballadors, Andrés Gálvez, ha explicat que l'ERTE afecta a més de 109 treballadors i ha assegurat que Aena és «corresponsable» de la situació per «la seva política que afavoreix la precarització laboral».

Respecte a les seves condicions, Gálvez ha explicat que l'empresa només els ha ofert passar de vuit a sis mesos el temps que els treballadors fixos romandran a l'atur, proposta que qualifiquen «presa de pèl». La vaga no està convocada encara que Gálvez preveu que sigui immediata, previsiblement dilluns. Aquest divendres es reuneixen en assemblea i es prendrà la decisió que previsiblement serà anar cap a una vaga indefinida, ha manifestat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.