Setmanari d'informació local - 138 anys

Autoritzen la contractació de 15 embarcacions per vigilar la posidònia a l'estiu

17287

El Consell de Govern ha autoritzat aquest divendres a l'Institut Balear de la Natura (Ibanat) la contractació d'un total de 15 embarcacions per vigilar les praderies de posidònia durant els propers dos estius.

Així ho ha explicat la portaveu del Govern i consellera de Presidència, Pilar Costa, qui ha indicat que amb aquesta contractació es disposarà de cinc embarcacions més respecte al 2017 que realitzaran tasques de vigilància i informació sobre la prohibició de fondejar sobre la posidònia en zones de interès comunitari (LIC) i en zones d'especial conservació (ZEC).

Així mateix, a Mallorca hi haurà cinc embarcacions ubicades a les badies de Pollença i Alcúdia; a l'àrea marina del lloc d'interès comunitari corresponent a les muntanyes d'Artà; a cala Figuera (dins de l'àmbit marí del paratge de la Serra de Tramuntana), i a l'arxipèlag de Cabrera (part nord del LIC). A més, també s'amplien les zones de la costa de Llevant, Portocolom, l'àrea marina del cap de Cala Figuera i la zona de Calvià.

A l'illa de Menorca, dues embarcacions treballaran a les zones de l'arenal de Son Saura i a l'àrea marina del sud de Ciutadella, i la vigilància s'ampliarà a la zona compresa entre la cala de Llucalari i Calescoves i en l'àrea marina de Punta Prima a la Illa de l'Aire.

Pel que fa a les Pitiüses, tres embarcacions treballaran a Eivissa en els límits del Parc Natural de ses Salines, cobrint l'àrea marina de Tagomago. A Formentera, on es concentra el major nombre de fondejos es cobrirà l'àrea marina de la platja de Tramuntana i l'àrea marina de cala Saona.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.