Setmanari d'informació local - 138 anys

Comença la renovació de la xarxa d'aigua a Pere Garau

17241

Les obres de renovació de la xarxa d'aigua potable en diverses valls del barri de Pere Garau de Palma i parcialment de Son Canals han començat aquests dies. L'obra té una inversió de 374.714 euros i permetrà renovar 1.480 metres de canonada.

En concret, la intervenció es farà en els carrers Francesc Pi i Margall, pl. Guillem Moragues, Adrià Ferran, Arquebisbe Aspàreg, pl. Miquel Dolç i Reis Catòlics.

Segons ha informat l'Ajuntament de Palma en una nota de premsa, en aquesta zona s'havien produït darrerament múltiples avaries en la conducció d'aigua potable, especialment al carrer Adrià Ferran, des de la plaça Guillermo Moragues fins a la plaça Miquel Dols.

Es va realitzar un projecte per millorar i renovar la xarxa de distribució d'aigua potable en aquesta zona, substituint les canonades de fibrociment obsoletes per noves canonades de polietilè d'11 i 20 centímetres de diàmetre, i millorar d'aquesta manera els problemes de cabal.

D'aquesta manera es podrà assegurar també proporcionar un bon servei a tots els edificis que tenguin comptadors individuals, obligatoris actualment, que requereixen més pressió i cabal a la xarxa.

S'instal·laran també vàlvules noves per poder dividir la xarxa en sectors, i així millorar l'actuació en cas d'avaries, reduint les pèrdues i el nombre d'usuaris afectats.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.