Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell promou nous projectes per posar en valor el Patrimoni Cultural de Mallorca

17229

El Consell de Mallorca ha presentat el programa 'Mallorca Inspires Culture', que inclourà una sèrie de projectes per posar en valor el Patrimoni Cultural de l’Illa. La presentació ha tengut lloc aquest dimecres a l'Hotel Barceló Emperadriu, en què han participat el president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, i el conseller insular d'Economia, Hisenda i Turisme, Cosme Bonet. Tots dos han posat en valor la varietat d'atractius culturals de l’illa i el seu valor.
«Mallorca és molt més que sol i platja perquè tenim cultura i patrimoni que pot ser molt atractiu per a la gent que ens visita», ha subratllat Ensenyat, que s'ha centrat en la serra de Tramuntana, «un paisatge cultural que ha anat millorant al llarg de la història i que ara està reconegut com a Patrimoni Mundial de la Unesco».
Per la seva banda, el conseller Bonet ha volgut emfatitzar les intencions del Consell per «promoure un turisme més sostenible i respectuós amb el territori i el medi ambient». «Cercam altres productes centrats en la cultura, el patrimoni i la naturalesa per potenciar el turista que visita l'illa fora dels mesos de temporada alta», ha recalcat. Al final de l'acte s'ha ofert un aperitiu elaborat amb productes mallorquins.
Entre els projectes 'Mallorca Inspires Culture' hi ha: accions a Nova York, amb una exposició fotogràfica de Pep Bonet, gastronomia, producte local i música de la mà de Concha Buika, entre altres activitats. També la Ruta Arxiduc Lluís Salvador, la Ruta de Santuaris i Ermites, el projecte de Molins de Mallorca o la promoció de la dieta mediterrània i el producte local, entre uns altres. Així mateix, entre les accions de continuïtat per a la promoció del turisme patrimonial destaquen 'ArqueoMallorca', la Ruta Ramon Llull, el Movie Map, la Ruta de Pedra en Sec o 'Comic Land'.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.