Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol explica a Fitur que pretenen allargar el període turístic a més de vuit mesos

17205

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha afirmat aquest dimecres a Fitur que un dels seus principals objectius és allargar la temporada baixa a Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera per arribar a períodes turístics de més de vuit mesos. No obstant això, ha reconegut que no totes les illes «tenen les mateixes condicions per a això».

«Les xifres són molt bones, s'està aconseguint avançar en temporades turístiques baixes, és a dir, estam parlant de temporades turístiques de vuit mesos», ha assenyalat en la inauguració de l'estand de les Balears al costat de la vicepresidenta i consellera d'Innovació, Recerca i Turisme, Bel Busquets.

Armengol ha apuntat que per a això cal fer feina de manera conjunta entre «el sector públic i el privat i seguir invertint en turisme». No obstant, ha recordat que encara «queden moltes qüestions vitals per tancar per complir amb aquests objectius».

En concret, ha esmentat la necessitat d'acabar d'aplicar un règim especial i fiscal per a les Balears, similar al que ja té Canàries, que compensa la peculiaritat insular d'aquesta comunitat autònoma amb reflex pressupostari almenys des de 2019.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.