Setmanari d'informació local - 138 anys

Son Servera edita un dossier educatiu per donar a conèixer la festa de Sant Antoni

17203

Les regidories d'Educació i de Normalització Lingüística de l'Ajuntament de Son Servera han editat el dossier educatiu La festa de Sant Antoni a Son Servera, per tal de donar a conèixer als més petits la festa i el protocol santantonier.

El material està adreçat als cicles d'educació infantil i primària i té l'objectiu que els alumnes coneguin de primera mà i de manera lúdica i educativa les festes locals més representatives del municipi. El dossier consta de sis quaderns d'activitats que tracten els temes de la festa: el ball de dimonis, els personatges de Sant Antoni, la llegenda de Sant Antoni i Sant Pau a Son Servera, les imatges de la festa i el glosat. Cada un d'aquests quaderns està destinat a una edat o curs escolar.

El contingut ha estat dissenyat pels Serveis Educatius Municipals sota la revisió lingüística i d'estil del Servei Municipal d'Assessorament Lingüístic, i durant aquestes festes d'enguany ja es podrà distribuir entre els grups que ho hagin sol·licitat. Amb aquesta publicació, l'Ajuntament vol donar a conèixer les tradicions de Sant Antoni a Son Servera entre tots els infants dels centres educatius i fomentar la participació tant dels centres escolars com dels nins i de les nines en els actes de la festa, explicà la Maria Arena, regidora de Cultura, Joventut i Normalització Lingüística.

El dossier de Sant Antoni es complementarà amb pròximes publicacions sobre altres festes i llocs d'interès local com la festa de Sant Ignasi o l'església Nova.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.