Setmanari Sóller

133
anys

Els restaurants de les Balears hauran de facilitar les restes d'aliments als clients que ho demanin

16-01-2018

Els establiments d'hostaleria i restauració de les Balears tenen l'obligació de facilitar les restes d'aliments no consumits als clients que així ho sol·licitin.

Es tracta d'una de les mesures recollides en l'Avantprojecte de Llei de Residus i Sòls Contaminats de les Balears, que sortirà aquesta setmana a exposició pública. Aquesta mesura serà d'obligat compliment des del moment d'entrada en vigor de la llei.

La normativa també preveu altres mesures per combatre el malbaratament de menjar: per exemple, els comerços i punts de venda no podran tirar aliments en bon estat, i es promourà que el menjar cuinat que sobre en menjadors escolars, hospitals, residències i altres grans col·lectius pugui ser donat a menjadors socials o particulars que ho necessitin.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris