Setmanari d'informació local - 138 anys

Com gaudir d'unes vacances VIP a Eivissa

17153

Eivissa és per a molts la destinació perfecta per gaudir d'unes vacances. Ens ofereix tot el que un lloc com aquest podria donar-nos: paisatges de somni, bon clima, menjar saborós i experiències increïbles. A més Ibiza VIP Experience ofereix la possibilitat de gaudir de l'illa d'una forma còmoda i interessant gràcies al lloguer de fantàstics cotxes o viles vacacionals. En aquest article volem proposar-te alguns plans perquè aquesta illa no deixi de sorprendre't.

Ruta amb cotxe de luxe per les millors platges. Puja't a un descapotable i deixa que el vent et transporti pels millors racons de l'illa, cerca lloguers de cotxe de luxe a Eivissa per a aquesta aventura. No oblidis visitar les millors platges, donar-te un capbussó i aprofitar l'entrada de la nit per veure la posta de sol des d'un d'aquests llocs amb vista espectaculars.

Excursió a Formentera amb veler. Si alguna cosa ens permet les aigües tranquil·les del mediterrani, és passejar-nos per ell a un veler gaudint del sol i la tranquil·litat del mar. Si estàs a Eivissa i vols passar un dia diferent et recomanem que lloguis un veler per arribar fins a l'illa de Formentera, un paradís mediterrani que no et deixarà indiferent.

Practicar snorkel o submarinisme. Qui va dir que s'havia d'anar al Carib o al sud-est asiàtic per descobrir vida marina? Acosta't a una platja rocosa i endinsa't al mar per descobrir espècies de tot tipus. Eivissa compta amb una enorme quantitat de platges verges i racons rocosos que et permetran descobrir un món diferent sota el mar.

Un bon dinar amb vista al mar. Sens dubte la gastronomia és un altre dels plats forts de l'illa. A Eivissa es poden trobar molts restaurants de categoria en els quals tastar no solament el menjar local sinó plats de molts racons d'Estat espanyol i del món. El millor? Acompanya el menjar amb una bona vista i deixa't seduir per aquesta experiència. En el restaurant s'Illa Des Bosc podràs gaudir d'un magnífic arròs amb vista a Cala Conta, un paisatge de postal. Per algo més exclusiu pots provar el restaurant Ses Boques, en És Cubells, un lloc molt informal però enmig d'un paisatge commovedor.

Anar a una festa o a una discoteca. No hauràs conegut Eivissa al 100% si no acudeixes a una d'aquestes famoses festes o a un local d'èxit. Sens dubte l'illa s'ha posicionat com el lloc idoni per a la nit, així que no pots perdre't l'oportunitat de gaudir d'una nit espectacular. Si a més el dia que vas a un d'aquests clubs hi ha cap dj famós o se celebra una festa important la diversió està garantida.

Anar de tendes. Entre la platja i el sopar pot ser que ens sobri una mica de temps, que millor manera d'aprofitar-ho que anant de compres? A l'illa trobarem multitud de tendes, començant pel centre d'Eivissa, on a més de trobar grans cadenes internacionals podrem acudir a tendes locals amb tot tipus de productes. A més pots perdre't pels mercats ambulants hippies que se celebren a l'estiu en diferents localitzacions.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.