Setmanari d'informació local - 138 anys

Jarabo: «Biel Company és un traïdor a les Illes»

17109

Per al portaveu de Podem a les Balears, Alberto Jarabo, el president del PP Balears, Biel Company, «és un traïdor a les Illes». Jarabo ha afirmat aquest dilluns en roda de premsa: «Company justifica que es treguin 67 milions a la gent de les illes, és un traïdor. Qui conspira perquè mai ens tornin els 120 milions d’euros del conveni de carreteres també és un traïdor», ha dit.

A més, ha acusat el president del PP a les Balears de fer-li la feina bruta a Mariano Rajoy. «Company treballa amb Montoro contra les Illes, i això té un nom, traïció i partidisme. Company ja fa molta olor a Albiol, més que un dirigent és un delegat de Rajoy. Per tant Company ja hauria de cuidar-se’n, que ser el ‘tonto útil’ de Rajoy du uns pèssims resultats per al seu partit. O s’està amb Montoro o s’està amb la gent de les nostres illes».

El portaveu de Podem ha apuntat que l'estratègia de Company inclou defensar els estafadors. «Perquè quan estafen i extorsionen al teu poble com passa ara mateix per part del Govern central cap a les Illes, no es pot defensar als estafadors, com va fer el senyor Company la setmana passada. O s’està amb la terra o contra la seva terra, i Company defensa als que estan contra la nostra gent».

Finalment, li ha recomanat a Biel Company: «Hauria d’aprendre de les errades d’Albiol i distanciar-se de l’estratègia del PP de Madrid i lluitar per les nostres Illes».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.