Setmanari d'informació local - 138 anys

La plataforma #Prou!!! mostra la seva preocupació per l'impacte ambiental del nou hotel del grup 'Six Senses'

17069
Reunió de la Plataforma i el batle de Sant Joan Antoni Marí. | PROU

Membres de la junta directiva de la plataforma #Prou!!! Pitiüses en Acció!, s'han reunit amb el batle de Sant Joan (Eivissa), Antoni Marí, per mostrar la seva preocupació per l'impacte ambiental de l'hotel del grup 'Six Senses'.

En resposta, el batle ha assegurat que aquest hotel se sotmetrà a una «normativa municipal restrictiva», segons ha explicat el col·lectiu. Així mateix, els directius de la plataforma han aprofitat aquesta trobada per expressar la satisfacció amb la qual han rebut la notícia de la moratòria dels 'beach clubs' en el municipi, que el batle ha confirmat com una decisió «ferma per part de l'Ajuntament de preservar Sant Joan de la contaminació acústica que regna en altres zones de l'illa».

A més, des de la plataforma han demanat explicacions sobre la demolició de l'actual Hotel Club Port de Sant Miquel per construir un altre en el mateix lloc, un lloc que ha estat qualificat de «zona inundable». El batle ha informat que el Consistori ha demanat en aquest cas un informe de Recursos Hídrics que encara «està pendent».

#Prou!!! ha expressat la inquietud que Sant Joan sigui l'únic municipi d'Eivissa que permeti els pisos turístics, per la qual cosa Marí ha assegurat que «l'excepcionalitat només es donarà en dos edificis de Portinatx i un de sa Cala de Sant Vicent, cap d'ells d'ús residencial». Finalment, el Consistori ha informat que col·labora amb Costes en Portinatx i en altres cales per, així, «evitar una ocupació excessiva de les platges».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.