Setmanari d'informació local - 138 anys

Pericay: «Amb el suport a l'OCB, aquest Govern ha demostrat la seva postura amb l'independentisme»

17029

«En Cs Balears estam farts de la corrupció d'un Govern que utilitza els diners de tots els ciutadans per a finançar l'independentisme pancatalanista». Així s'ha manifestat el portaveu i diputat del partit Ciudadanos a les Balears, Xavier Pericay.

Pericay continua amb la seva obsessió amb l'Obra Cultural Balear i aquest divendres ha declarat: «Amb el seu suport indissimulat a l'OCB, aquest Govern ha demostrat una vegada més quina és la seva postura en relació amb l'independentisme català: la d'una entusiasta submissió". També ha anunciat que Ciudadanos demanarà la compareixença de la consellera de Cultura, Fanny Tur, al Parlament perquè justifiqui el finançament de l'OCB».

«No per esperada, la notícia que tant IB3 com la pròpia Conselleria de Cultura hagin pagat la producció de la gala de la Nit de la Cultura deixa de tenir gravetat. Afegiu la resta de subvencions que rep l'OCB al llarg de l'any, procedents de les Balears o de Catalunya. Que ningú oblidi que la tríada llengua-cultura-nació, pròpia dels nacionalismes del lloc, porta tard o d'hora, i de forma inexorable, a la secessió d'una part del territori de l'Estat», ha dit el portaveu de Ciudadanos a les Balears.

A més, ha afegit: «Als que creiem en Espanya i en la monarquia constitucional de la que venim gaudint des de fa pràcticament 40 anys, és a dir, als que creiem en la igualtat i la llibertat de tots els ciutadans que formen aquest Estat, ens sembla intolerable que des d'una part d'aquest, sigui aquesta part Balears o Catalunya, s'estigui utilitzant les arques públiques per alletar el secessionisme. I això val igualment per a l'Ajuntament de Palma i el Consell Insular de Mallorca».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.