Setmanari d'informació local - 138 anys

El batle de Pedrera reconeix que li agradaria «veure gent afusellada»

17013

Antonio Nogales, el batle de Pedrera (un poble de Sevilla) i també diputat provincial d’IU, ha reconegut que li agradaria «veure gent afusellada». El motiu d’aquestes declaracions ha sorgit dels escàndols que s’han viscut al poble entre els veïnats i la població romanesa arran d’un accident de cotxe. De seguida la secretària general del PSOE de Sevilla, Verónica Pérez, n’ha demanat la dimissió immediata. «No pot continuar ni un minut més al càrrec després de les declaracions irresponsables i incendiàries, ja que que digui als seus veïnats que li agradaria veure gent afusellada és totalment inadmissible».

«A qui se salta la llei, se li aplica la llei i els jutges»

Un vídeo difós per les xarxes socials amb les declaracions del batle han encetat la polèmica. Aquest, davant un grup de persones, ha assegurat que li agradaria «veure gent afusellada» i que «a qui se salta la llei se li aplica la llei i els jutges».

I el batle respon...

Nogales ha contestat assegurant que «no se’m pot acusar de protegir els romanesos i, alhora, de voler afusellar-los», a més, d’haver perdut «tota esperança en el PSOE de Pedrera i en el seu grup municipal». El batle considera «irònic» que el PSOE del municipi l’acusi de protegir els romanesos, de donar-los doblers, donar-los feina, de pagar-los llum i aigua i, també, de voler afusellar-nos.

«La baixesa moral d'aquesta dona i del PSOE no té límits i no repara a intentar treure profit polític d'aquesta situació. Els qui em coneixen ho saben, i als altres vull demanar-los que contrastin amb serenitat la notícia i veuran que només intentava, en una assemblea complicadíssima, posar en contradicció els intents d'alguns veïns de prendre's la justícia per la seva mà, entre ells els regidors del PSOE», segons el batle.

Les declaracions de Nogales

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.