Setmanari d'informació local - 138 anys

El GOB de Menorca organitza l'11a edició del Seminari d'Agricultura i Medi ambient

16989

El GOB de Menorca ha organitzat l'onzena edició del Seminari d'Agricultura i Medi ambient. Tendrà lloc els propers dissabtes 3 i 17 de febrer a Maó i Es Mercadal. El seminari es dedicarà, enguany, als coneixements actuals sobre la relació entre l'agricultura i el canvi climàtic, posant especial atenció sobre la influència del clima sobre la productivitat agrària i els mètodes per adaptar-se a aquesta situació.

«Comptarem amb experts i pagesos que ja estan realitzant pràctiques i canviant el model amb èxit per a una millor adaptació», han subratllat els ecologistes. Així mateix, es durà a terme una taula rodona amb la finalitat de debatre com afecta i afectarà el canvi climàtic a Menorca des de diferents àmbits com la ramaderia, la vinya, els arbres fruiters, els boscos i l'aigua.

Aquesta iniciativa s'emmarca en el projecte titulat 'Custodiant el canvi, Resiliència climàtica en la custòdia agrària', que rep el suport del Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi ambient, a través de la Fundació Biodiversitat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.