Setmanari d'informació local - 138 anys

Company culpa Armengol de ser una «mala negociadora» per mantenir un «discurs victimista»

16977

El president del PP a les Balears, Biel Company, ha culpat aquest dijous Armengol de ser una «mala negociadora» per la seva darrera reunió amb el ministre espanyol Cristóbal Montoro, i ha apuntat que podria ser alguna cosa «intencional» per poder «mantenir el seu discurs victimista».

Així s'ha expressat Company en una roda de premsa a la seu del PP en què ha considerat que les «formes» d'Armengol «no són correctes» i no demostren «cap lleialtat institucional». A més, ha criticat «l'estratègia de demanar la dimissió de Montoro el dia abans de reunir-se» i l'ha acusat d'utilitzar «llenguatge rastrer».

«No és de rebut utilitzar això, ni passar-se setmanes dient que Balears no tendrà els 67 milions d'euros i després sortir de la reunió amb Montoro dient que ho entén perfectament», ha postil·lat. Segons Company, Armengol s'està «demostrant com la pitjor negociadora possible perquè torna sense aconseguir res».

Company, que ha apuntat que va parlar amb Montoro abans de la reunió i amb el secretari d'Estat d'Hisenda després, també ha alertat que aquest «discurs demagògic ha perjudicat clarament els ciutadans».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.