Setmanari d'informació local - 138 anys

Els Castellers de Mallorca enceten la temporada 2018

16969

Els Castellers de Mallorca donen el tret de sortida a la temporada 2018. Ho faran aquest dijous, 11 de gener, al Centre d’Educació Infantil i Primària Son Canals de Palma.

Horaris

Cada dijous, fins al mes de novembre, a partir de les 19:00 h tendran lloc els assajos de la colla. Els d’aquesta nova temporada es mantenen en el mateix horari que al 2017 i el segon dia d’assaig setmanal es durà a terme al Centre d’Educació de Persones Adultes Son Canals, a partir de les 18:00 h. Aquests centres repeteixen un any més com a seu dels seus assajos, ja que després de més de dues dècades d’existència encara no poden gaudir d’un local d’assaig propi.

Una de les modificacions que es pretén per enguany és avançar les primeres proves bàsiques dels assajos dels dissabtes, les anomenades ‘columnes’ i mesclar-les amb l’assaig de canalla i proves bàsiques de tecnificació per tal d’agilitzar la resta de l’assaig i, així, fer-los més breus. Amb això, es pretén «preparar una exitosa temporada plena d’actuacions arreu de les barriades palmesanes i totes les localitats mallorquines que sigui possible» asseguren. A més, els castellers palmesans esperen «poder culminar la temporada amb la participació al Concurs de Castells de Tarragona, una competició bianual on participen les millors colles castelleres».

Les primeres cites on la ciutadania podrà gaudir de l’activitat dels Castellers de Mallorca

De la mà de la festivitat de Sant Sebastià, arrencant amb una Llonguetada popular amb assaig a la fresca el proper dijous, 18 de gener, a la plaça d’Alexander Fleming. Serà a partir de les 19:00 h.

La primera actuació de 2018 se celebrarà el 21 de gener a les 17:30 h a l’avinguda Jaume III (cruïlla formada amb els carrers Bernat de Buadella i Baró de Santa Maria del Sepulcre), prèvia al correfoc de Sant Sebastià.

Amb l’inici de l’any, els Castellers de Mallorca volen «animar tota la ciutadania a gaudir d’aquesta tradició Patrimoni de la Humanitat i conèixer de més a prop la colla».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.