Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol recorre Valldemossa per conèixer «les necessitats dels valldemossins»

16959

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha visitat aquest dimecres Valldemossa on ha signat un conveni amb l'Ajuntament que permetrà al Govern abonar 2,5 milions d'euros per pagar part de la indemnització per l'expropiació dels terrenys de l'Hort de Cartoixa.

Segons ha indicat el Govern, durant la seva visita Armengol ha destacat el compromís amb el Consistori per fer front a una sentència causada per «una decisió política molt equivocada que es va prendre fa molts anys i que sobrecarregava els comptes públics de l'Ajuntament».

Posteriorment, la presidenta ha acudit al Centre de Dia de Valldemossa, un equipament que va obrir l'any passat i que disposa de set places per a persones dependents finançades per la Conselleria de Serveis Socials. Havent dinat, la presidenta ha visitat el port de Valldemossa, on el passat mes de juny finalitzaren les obres de reforç del talús i a l'horabaixa ha passejat pel centre del municipi.

Finalment, ha duit a terme una reunió amb les entitats del municipi, en la qual totes elles han pogut fer les aportacions, comentaris i preguntes que han considerat oportunes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.