Setmanari d'informació local - 138 anys

Un total de quaranta-cinc joves més es beneficien del programa SOIB JovesQualificats

16917

L'Ajuntament de Palma ha contractat 45 joves aturats amb estudis superiors perquè treballin durant set mesos en diverses àrees del Consistori a través del programa SOIB JovesQualificats. Segons ha explicat la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria aquest dimarts, el projecte, que permetrà als joves obtenir un primer treball en el seu àmbit d'estudis, compta amb un pressupost de 791.605 euros i cobreix els costos salarials a jornada completa.

Concretament, els joves treballen a les àrees de Turisme, Comerç i Treball, Benestar i Drets Socials, Habitatge, Ecologia, Sanitat i Consum, Urbanisme, Esports, Participació Ciutadana, Seguretat Ciutadana i Cultura. Entre els projectes que hauran de desenvolupar es troben realitzar campanyes de sensibilització cap al petit comerç a les escoles de Palma, realitzar un pla de control de plagues urbanes o fer un diagnòstic d'habitatges socials.

L'última convocatòria de SOIB Jove Qualificats compta amb un pressupost global de 15,1 milions d'euros repartits en les ajudes per a la contractació a aquest col·lectiu en el sector públic instrumental (6,1 milions d'euros) i per a la contractació a través d'entitats locals (9 milions d'euros).

Amb aquestes ajudes es preveu que es beneficiï a més de 800 joves aturats a totes les Illes. El perfil per poder accedir és ser jove menor de 30 anys, desocupat, amb uns nivells d'estudis universitaris o un grau superior de formació professional, que no hagi tengut cap experiència professional en el seu àmbit dels estudis cursats i que estigui inscrit en el SOIB Jove.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.