Setmanari d'informació local - 138 anys

L’Ajuntament de Binissalem presenta el llibret ‘Vine a cantar’

16915

Tot a punt per a la presentació del llibret ‘Vine a cantar’ que se celebrarà el proper divendres 12 de gener al Casal de Cultura Can Gelabert.
L’obra es basa en un recull de poemes de Llorenç Moyà que ha musicat Baltasar Bibiloni. Aquests es varen interpretar a Santa Maria de Robines, Binissalem, com a cloenda de l’Any Moyà.
El llibret inclou un DVD, textos i fotografies del concert en què hi varen participar: l’Orfeó Ramon Llull, Musicantes de Mallorca, el Cor de l'AUOM, la Coral 3x4, Billharmonia, participants individuals, la Jove Orquestra de les Illes Balears, la soprano Maia Planas, el baríton Tomeu Bibiloni i el rapsode Bernat Pujol. Un concert dirigit per Antònia Borràs i Irina Capriles, també directora del projecte participatiu.

Enregistrament, disseny, fotografies, editor…

L’enregistrament del concert ha corregut a càrrec de Frame TV. Vicenç Mates ha estat l’autor de les fotografies i de l’edició del DVD. El disseny i el responsable de la maquetació del llibret ha estat l’equip de Disset Edició.

L’Ajuntament de Binissalem, amb el suport del Departament de Cultura, Patimoni i Esports del Consell de Mallorca, n’ha estat l’editor.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.