Setmanari d'informació local - 138 anys

L'ONCE dedica un cupó a Fornalutx

16891

Fornalutx és el protagonista del cupó de l'ONCE de diumenge, 14 de gener de 2018, dins de la sèrie 'Els nostres pobles més bonics'. Cinc milions i mig de cupons difondran per tot l'Estat la bellesa d'aquesta localitat mallorquina.

El cupó ha estat presentat per Antoni Aguiló, batle de Fornalutx, Josep Vilaseca, delegat territorial de l'ONCE i Mari Carmen Soler, presidenta del consell territorial de l'ONCE, en un acte en què han estat acompanyats pels regidors de l'Ajuntament.

Així descriuen el poble des de l'ONCE:

«Fornalutx se situa entre el massís del Puig Major, el més alt de la Serra de Tramuntana, i el turístic Sóller. Els seus carrers tranquils i costeruts ofereixen al visitant un escenari turístic molt interessant, amb més de 1.000 anys d'història. El turista troba a Fornalutx una barreja d'arquitectura i paisatge, en un entorn ple de natura, en el qual es poden practicar excursions de gran interès paisatgístic i cultural. Tot això fa que Fornalutx sigui un dels pobles més visitats de Mallorca.

Les cases de Fornalutx són un clar exponent de les típiques cases de muntanya mallorquines, que albergaven una forma de vida centrada en l'agricultura. Mereix destacar la Casa de la Vila, amb una torre de defensa que data del segle XVII; o l'Església Parroquial.

L'any 1983, Fornalutx va ser guardonat amb la Placa de Plata, pel Foment de Turisme de Mallorca per la Defensa i Manteniment de la Vila».

La sèrie de cupons 'Els nostres pobles més bonics' va començar el diumenge 29 de novembre de 2015, i està prevista la seva finalització al llarg de l'any 2017. Aquestes localitats il·lustraran els cupons de l'ONCE dels diumenges.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.