Setmanari d'informació local - 138 anys

Llancen una campanya amb vols interilles des de vuit euros per a residents

16849

La companyia Air Europa ha llançat una campanya amb una oferta de vols interilles a Canàries i a les Balears on s'oferiran bitllets des de vuit euros per trajecte per a residents.

La divisió aèria del grup turístic Globalia, ha llançat la campanya 'minimax' amb vols des de 29 euros, i s'ha implantat de manera permanent la tarifa sense maleta per vols de llarg radi, segons ha informat l'aerolínia en un comunicat.

La nova campanya, vàlida per comprar bitllets fins al pròxim 13 de gener i volar des d'aquest dilluns fins al 20 de juny, engloba totes les destinacions americanes, europees i estatals amb sortides des de diferents punts de l'Estat espanyol.

Amb aquesta nova promoció Air Europa posa a disposició dels seus passatgers vols des de 29 euros per trajecte, comprant anada i tornada, des de la Península a les Balears o des de 39 euros a Canàries.

Igualment, s'ofereixen vols des de 29 euros a destins europeus i hi haurà també opció de volar a destinacions com Nova York o Miami des de 199 euros per trajecte o des 299 euros a punts com Sao Paulo, Lima o Montevideo entre d'altres. Tots els preus de la campanya són per trajecte comprant anada i tornada sense maleta.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.