Setmanari d'informació local - 138 anys

Ciudadanos critica l'absència de representants del Govern en la Pasqua Militar

16833

El portaveu de Ciudadanos a les Balears i diputat al Parlament, Xavier Pericay, ha lamentat la «reiterada absència» de representants del Govern en la celebració de la Pasqua Militar, que ha tengut lloc aquest dissabte al Palau de l'Almudaina.

Segons ha comunicat Pericay, pensa que, un any més, amb la seva absència l'Executiu d'Armengol «ha faltat greument al respecte a les nostres Forces Armades i al servei que presten a tots els ciutadans, el mateix en tasques de seguretat que de cooperació».

Pericay ha remarcat que aquesta tasca «hauria de ser molt més valorada en els temps que corren que en el passat». També ha volgut recordar que que en la Pasqua Militar de 2017 tampoc no va assistir cap membre del Govern. «A la de 2016, la primera d'aquesta legislatura, l'Executiu va estar representat per la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques, Catalina Cladera, una representació de tercer nivell, atès que ni la presidenta ni el vicepresident Barceló es van dignar acudir a l'acte», ha afegit Pericay.

Finalment, el diputat ha explicat que el més greu «d'aquests comportaments irresponsables és el descrèdit de les institucions».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.