Setmanari d'informació local - 138 anys

Les declaracions del tot desafortunades de Luis del Val: «Són uns maricons de merda»

16801

Durant una entrevista a Herrera a Cope, el periodista Luis del Val ha perdut les formes en opinar a més de donar una informació totalment falsa.

Segons Val «en lloc dels Reis d’Orient hi haurà drag queen de reines. Melcion serà un travesti, Baltasar ‘tortillera’ i Gaspar, molt hormonat, ensenyarà les mames». Una informació del tot errònia però sobretot desafortunada i maleducada, ja que a la Cavalcada només hi haurà una drag queen, La Prohibida, que formarà part de la comparsa que acompanyarà els Reis disfressada de peluix.

També s’ha referit al Dia de l’Orgull: «Els gais són molt respetables, gent educada, molt seria. Els de l’Orgull Vallekano, que van a embrutar la festa són ‘maricons’ de merda».

Aquí no s’han acabat les declaracions del periodista. Val ha denunciat que la Cavalcada dels Reis serà «exaltació del gai» i que amb això els nins aprendran «que poden ser ‘maricons’» des de ben petits. Sabent que es faria ressò d’aquestes declaracions, Val s’ha avançat: «si m’acusen d’homòfob, se’n poden anar a la merda».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.