Setmanari d'informació local - 138 anys

JuntsxCat confirma que només investirà Puigdemont

16771

JuntsxCat ha avisat aquest dijous que només contempla investir el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i no a cap altre candidat: «Reiteram que només existeix un pla, restituir el president Puigdemont i el Govern legítim». Així s'afirma, en una comunicació interna, que JuntsxCat ha enviat als candidats de la seva llista. Tot el mateix dia en què el diputat d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha proposat investir el vicepresident, Oriol Junqueras, si Puigdemont no torna de Bèlgica.

Sense citar explícitament a Junqueras, el document de JuntsxCat afirma que no hi ha alternativa a Puigdemont i conclou: «Qualsevol altre pla és donar per bé el cop d'estat de Rajoy i no respectar el resultat de les eleccions».

JuntsxCat ha explicat que ha tengut els «primers contactes amb ERC i la CUP» que han estat preliminars però sense resultats tangibles, però ha precisat que confien a arribar a un acord tant per aconseguir una Taula del Parlament com un Govern independentista. La llista de Puigdemont també assegura que es reunirà amb la candidatura dels 'comuns' que lidera Xavier Domènech ja que, malgrat no ser un partit independentista, conforma juntament amb JuntsxCat, ERC i la CUP el «bloc democràtic» que s'oposa a l'article 155.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.