Setmanari d'informació local - 138 anys

Lluís Apesteguia, nou cap de gabinet de Bel Busquets a Vicepresidència i Turisme

16757

El conseller electe de MÉS al Consell, Lluís Apesteguia, ha acceptat el càrrec com a cap de gabinet de la vicepresidència i conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme del Govern, amb Bel Busquets al capdavant. Així, Apesteguia s'ha vist obligat a dimitir del càrrec de conseller electe, i en el seu lloc entraria Pere Fuster.

«No ha estat una decisió fàcil dimitir de conseller electe del Consell, atès que entenia que a les primàries havia adquirit un compromís amb tota la gent que havia confiat en mi, però les circumstàncies que hem viscut són tan excepcionals que requereixen passes excepcionals», ha assenyalat Apesteguia a través del seu compte de Facebook.

Igualment, ha aprofitat per donar les gràcies pel suport que ha rebut durant aquests dos anys i mig com a conseller electe del Consell i ha expressat les seves disculpes per les errades. «La veritat és que en faig un balanç positiu, i crec que he contribuït (encara que sigui un poc) a decisions com l'aturada d'importació de fems, al canvi de data i format de la Diada, a l'impuls a l'Agència de Protecció del Territori, a les medalles d'or a n'Aina Moll i a na Maria Antònia Oliver», i d'altres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.