Setmanari d'informació local - 138 anys

Cultura inicia els tràmits per proveir la plaça de director del Museu de Mallorca

16755

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports ha iniciat els tràmits per proveir, mitjançant el sistema de comissió de serveis, la plaça de director del Museu de Mallorca, atès que la directora que ha ocupat el lloc fins ara, Joana Maria Palou Sampol, es jubila el mes de febrer després de més de quinze anys al servei del Museu. 

La resolució de convocatòria per proveir aquest lloc de treball mitjançant el sistema de comissió de serveis s'ha publicat aquest dijous mateix en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), en la secció 'Autoritats i personal', i al Portal de Serveis al Personal de la Intranet de la CAIB, segons ha informat el Govern.  Així, pot accedir a aquest lloc de treball personal funcionari de la Comunitat Autònoma, de l'Administració de l'Estat, de les administracions d'altres comunitats autònomes i de l'Administració local.

El termini de presentació de sol·licituds és de set dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació; és a dir des del 5 al 15 de generA més d'una còpia compulsada de la documentació corresponent, amb la sol·licitud s'ha d'adjuntar un currículum laboral que ha d'incloure una proposta de resum de gestió del Museu de Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.