Setmanari d'informació local - 138 anys

Conferència sobre les xeremies de Mallorca a càrrec de Cassandre Balosso-Bardin

16733

L’Ajuntament de Palma ha organitzat pel proper 10 de gener la conferència ‘Les xeremies de Mallorca: un instrument social. Història, ressorgiment i cultura’. Serà a les 20:00 h al Teatre Municipal Mar i Terra a càrrec de Cassandre Balosso-Bardin. L’entrada será gratuïta fins que s’ompli l’aforament.

Segons asseguren des de l’Ajuntament, amb aquesta conferència es vol «contribuir a ampliar el coneixement de la cultura popular pròpia a partir del món de les xeremies». «Al mateix temps escalfam motors de cara a la celebració de la 4a Conferència Internacional de Cornamuses de Palma» afegeixen.

Qui és Cassandre Balosso-Bardin?

És doctora per l’Escola d’Estudis Orientals i Africans de la Universitat de Londres amb la tesi d’antropologia de les cornamuses mallorquines (2015). Actualment és professora a la Universitat de Lincoln (Regne Unit) de música. És impulsora i fundadora de la International Bagpipe Organisation i promotora de les Conferències Internacionals de Conamuses. A part de tot, és investigadora de la música folk.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.