Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort finalitza la darrera edició dels cursos per a les proves de nacionalitat espanyola

16721

L'Ajuntament de Palma ha finalitzat l'edició d'aquest mes de desembre del curs de Coneixements Constitucionals i Socioculturals d'Espanya, preparatoris per a les proves de nacionalitat de persones estrangeres, que tornarà a oferir-se al mes de març i abril. Aquest curs, que forma part de l'oferta del Servei Municipal d'Educació d'Adults de l'Àrea d'Educació de l'Ajuntament de Palma, s'ha impartit al centre de formació de Son Malferit, situat al carrer Gregorio Marañón.

Té una durada de 20 hores, en horari d'horabaixa per afavorir la compatibilitat amb els horaris laborals de l'alumnat. En aquesta edició hi han participat un total de setze alumnes, procedents d'Algèria, Brasil, Bulgària, Malàisia, el Marroc, Nigèria, Paraguai, Perú, República Dominicana i el Senegal.

Noves edicions pel 2018
L'Àrea d'Educació de l'Ajuntament de Palma té previst impartir dues noves edicions d'aquesta formació específica els mesos de març i abril de 2018. En concret, està previst un curs del 5 al 16 de març, que tendrà lloc al Centre de Formació situat al Mercat del Camp Redó, en horari de dilluns a divendres de 18.00 a 20.00 hores.

La data de la prova oficial de nacionalitat a l'Institut Cervantes per a aquest curs és el 22 de marçA continuació, començarà una nova convocatòria del 9 al 20 d'abril, en horari de dilluns a divendres de 18.00 a 20.00 hores, al centre de formació de persones adultes de Son Malferit. La prova oficial tendrà lloc el 26 d'abril de 2018.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.