Setmanari d'informació local - 138 anys

La web de l’Ajuntament de Palma, la primera en accessibilitat de 50 capitals

16709

L’Observatori d’Accessibilitat del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública espanyol ha publicat el seu informe sobre accessibilitat web sobre els portals dels ajuntaments de tot l'Estat espanyol. En aquesta darrera auditoria, realitzada el novembre de 2017, Palma ha obtengut una nota mitjana del portal de 9,78, el que significa que el portal de Cort ha quedat en el primer lloc de 50 portals d’Ajuntaments de capital i tercer a la posició global de 199 portals auditats.

Aquesta puntuació revela una gran evolució des de l’auditoria de 2016, quan el portal de Palma figurava al lloc 9è de 49 portals d’Ajuntaments de capital i 15è de 198 webs.

L’Observatori d’Accessibilitat del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública ha felicitat l’Ajuntament de Palma per «l’espectacular millora que ha experimentat» i anima Cort a mantenir aquest bon nivell d’accessibilitat. Adrian García ha assegurat que continuen fent feina «per intentar aconseguir una web cada vegada més accessible i universal per a tots els ciutadans».

Aquesta millora de l’accessibilitat al portal web municipal s’emmarca dins la voluntat de l’equip de govern d’apostar per garantir l’accessibilitat a tots els àmbits, una feina transversal de totes le àrees, amb iniciatives com la posada en marxa de l’Oficina de l’Accessibilitat a l’àrea d’Infraestrutures i Accessibilitat, actuacions de supressió de barreres arquitectòniques als carrers i instal·lacions muncipals, els cinc punts certificats accessibles a les platges de Palma, que ja és la ciutat de l'Estat amb més platges accessibles certificades, projectes de turisme accessible, subvencions per al petit comerç, on se valoren els projectes d’accessibilitat i supressió de barreres arquitectòniques i d’altres projectes en marxa per fer de Palma una ciutat capdavantera en la igualtat real d’oportunitats.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.