Setmanari d'informació local - 138 anys

La gran panera de Nadal del petit comerç ha recorregut més de 1.000 quilòmetres per Mallorca

16673

El gran remolc de premis de La Petigrossa ha cobert més de 1.000 quilòmetres per les carreteres de Mallorca amb la finalitat d'arribar al màxim de persones. En els tres mesos que haurà durat la campanya 'Aquest Nadal, compra al petit' s'han realitzat més de 20 aturades a diferents punts de l'illa amb estades d'un dia o d'un parell relacionades amb fires, esdeveniments o també en zones de gran trànsit de gent. Entre aquestes aturades s'hi troben Alcúdia, sa Pobla, Manacor, Inca o Santa Maria, a més de Palma.

La gran panera del Petit Comerç de Mallorca, valorada en més de 124.000 euros ha aconseguit així ser més a prop dels mallorquins i donar-los l'oportunitat que participassin en aquest extraordinari sorteig mitjançant la compra de paperetes. A més, 700 comerços de tota l'illa han col·laborat també amb la venda d'aquestes participacions.

El remolc de premis es troba ubicat aquest dimarts i fins dimecres tot el dia al carrer Sant Miquel de Palma on encara es poden adquirir les paperetes. Dimecres al vespre es tancarà la participació perquè el proper dijous horabaixa es durà a terme el sorteig i l'anunci del guanyador. Amb aquesta finalitat s'ha organitzat a partir de les 17 hores al Passeig del Born un acte que inclou una actuació infantil i que comptarà amb la cobertura televisiva d'IB3 Televisió en directe mitjançant el programa Cinc Dies.

El president de Pimeco, Bernat Coll, vol recalcar el seu agraïment a totes les empreses col·laboradores i a totes les entitats que han donat suport a aquesta campanya que ha aconseguit que la gent del carrer se sentís identificada amb el petit comerç de Mallorca.

Coll ha indicat que aquesta iniciativa pretenia demostrar que el petit comerç també té la capacitat de fer campanyes importants si està unit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.