Setmanari d'informació local - 138 anys

Els 50 millors discos del 2017 dels Premis Enderrock

16659

Mishima i Els Amics de les Arts encapçalen la llista dels 50 millors discos de l’any dels Premis Enderrock 2018 - Premis de la Música Catalana triats per 25 crítics. Mishima rep un doble reconeixement com a millor disc de l’any i millor disc de pop-rock, i Els Amics de les Arts el premi a millor artista del 2017 pel seu quart disc i per una gira que els ha portat arreu del territori.

El podi de la crítica es completa amb el duet Maria Arnal i Marcel Bagés, millor disc de cançó per la seva capacitat de reinventar el gènere a partir del compromís i la seducció. La crítica renova l’aposta en Núria Graham, premia l’esforç i risc del basc Kepa Junkera i mostra l’emergència de La Folie

Els 25 periodistes musicals dels Països Catalans que han participat en la votació dels millors discos de l’any estan vinculats a les publicacions del Grup Enderrock i a mitjans independents: Ferran Amado (Sona 9), Joan Arenyes (Catalunya Exprés – Ràdio 4), Laura Bertran (Ràdio Arrels), Pere Bestard (EDR Balears), Sara Biondo (Enderrock), Míriam Cano (periodista i poeta), Gerard de Josep (periodista), Martí Farré (440Clàssica&Jazz), Josep V. Frechina (periodista i musicòleg), Lluís Gendrau (periodista i editor), Jordi Martí (440 Clàssica), Xavier Mercadé (Enderrock), Helena M. Alegret (Enderrock), Jordi Novell (Enderrock), Marta Pérez (Radio Arenys), Oriol Pérez (440Clàssica&Jazz), Òscar Piera (Revista TresDeu), Esteve Plantada (Nació Digital), Pere Pons (periodista), Marcel Pujols (Enderrock), Oriol Rodríguez (Enderrock), Andrea Romanos (Enderrock), Elisenda Soriguera (Enderrock), Sandra Tello (Enderrock) i Joaquim Vilarnau (Enderrock).

El 9 de gener s’obrirà a la web la votació popular als Premis Enderrock, i el dijous 8 de març l’Auditori de Girona acollirà per segon any consecutiu la vintena edició de la gala dels Premis Enderrock.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.