Setmanari d'informació local - 138 anys

Noguera: «Durant el 2018 Palma viurà la transformació més important de la seva història moderna»

El batle de Palma reivindica l'autonomia municipal durant el tradicional discurs de la Festa de l'Estendard

16651
Antoni Noguera ha presidit els actes de la Festa de l'Estendard. | Ajuntament de Palma

El batle de Palma, Antoni Noguera, ha expressat aquest diumenge que «el 2018 Palma viurà una gran transformació social i urbana, tal vegada la més important de la seva història moderna i contemporània», per la qual cosa des del Consistori estrenaran «projectes basats en la sostenibilitat i cultura, i d'interès general».

En el seu discurs de la Festa de l'Estendard, Noguera ha destacat alguns objectius marcats per a aquest nou any com el bosc urbà del canòdrom de Palma, la preservació del Port Petit del Molinar, el traçat de les torres d'electricitat previst per a Son Puig, i la renovació de la flota de l'Empresa Municipal de Transports (EMT), entre d'altres.


Durant l'acte, que ha tingut lloc en l'exterior de l'Ajuntament de Palma, Noguera ha assegurat que l'objectiu de l'equip de govern és «continuar millorant la qualitat de vida de les persones». El primer edil ha manifestat que el seu compromís és el mateix que el que va tenir Emili Darder.

En el marc general de la Festa de l'Estendard, Noguera ha comentat que «com cada 31 de desembre, ens trobem a la plaça de Cort per celebrar les nostres arrels com a poble i els nostres senyals d'identitat inequívoques». «La Festa de l'Estendard és i ha de ser la festa de Palma. Ens reafirmem com a poble i reivindiquem la nostra autonomia municipal», ha afegit.

Festa i tradició

La festa ha començat a les 10.00 hores a la plaça de Cort amb la col·locació de l'Estendard Reial de la Conquesta de Mallorca i de la Cimera del Rei Martí. A continuació, les autoritats i els assistents s'han desplaçat fins a la Seu per participar en la missa.

Al voltant de les 12.00 ha començat a la plaça de Cort la 'La Colcada', de Pere d'Alcàntara Penya, a càrrec de Miquela Lladó i els al·lots i al·lotes de l'Escola de Música i Danses de Mallorca. Tot seguit, el batle ha fet el seu discurs i dinalment, s'han atorgat les Medalles d'Or de la Ciutat en el Saló de Sessions de l'Ajuntament.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.